Njoftim për intervenime

Prishtinë, 29 dhjetor - Zonat e Intervenimit në rrjetin e ujësjellësit :• Rruga " Agim Ramadani ",• Rruga " Xhafer Shala ",• Rruga " Rexhep Luci ",• Rruga " Sef Kosharja ",• Rruga " Lah Nimani ",• Rruga " Bajram Bahtiri ",• Rruga " Korça…

0 Comments

Intervenimet e ditës së sotme

Prishtinë, 28 dhjetor - Pak ditë para sekondave të parë të vitit 2023, dhe puna e ekipeve të mirëmbajtjes në riparimin e defekteve në sistemin e rrjetit të ujësjellësit nuk ka të ndalur.Ata sot intervenojnë në këto zona shërbimi:• Rruga " Rexhep Luci " ,•…

0 Comments

Rehabilitimi i rrjetit të ujësjellësit vazhdon

Prishtinë, 27 dhjetor - Gjatë ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit janë duke intervenuar në këto zona shërbimi:• Rruga " Sylejman Vuqitërna ",• Rruga " Ilir Konushevci ",• Rruga " Sef Kosharja ",• Rruga " Xhavit Ahmeti ",• Rruga " Bajram…

0 Comments

NJOFTIM

Të nderuar konsumatorë të KRU ” Prishtina ” SH.A.,Fillimisht ju falënderojmë për bashkëpunim dhe njëkohësisht për pagesa të rregullta për shërbimet e ujit!Ka ardhë koha dhe momenti më i volitshëm që të përmbyllni obligimet tuaja financiare për shërbimet e ujit, për vitin 2022.Detyrë e KRU…

0 Comments