Degjim Publik Procesi Tarifor 2022_2024

Përcaktimin e tarifave të shërbimeve të ujit Njoftohen të gjithë qytetarët, konsumatorët, grupet e interesit dhe palët tjera të interesuara që të marrin pjesë në diskutimin publik për përcaktimin e tarifave të Procesit Tarifor 2022-2024 të zonës së shërbimit të KRU ” Prishtina ” sh.a.,…

0 Comments

Njoftim për konsumatorët e komunës së Lipjanit

Prishtinë, 18 nëntor - Të nderuar konsumatorë të komunës së Lipjanit, pasi kemi marrë informacione nga KEDS, nesër më datë 19 nëntor 2021 , e premte do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nëpër këto stacione të pompimit: Lipjan, Konjuh, Vrellë dhe Sllovi duke filluar…

0 Comments