Njoftim për konsumatorë!

Prishtinë, 6 Dhjetor - Konsumatorë të nderuar të Fushë Kosovës dhe lagjes " Kalabria" në Prishtinë.Fillimisht kërkojmë ndjesë, duke iu njoftuar që në zonat tuaja të cekura më lartë ka çrregullim të furnizimit me ujë të pijshëm.Arsyeja ka të bëjë me turbullirën e ujit që…

0 Comments

Njoftim,

Prishtinë, 5 dhjetor - Ju njoftojmë se nesër më datë 06.12.2021, do të ketë ndërprerje të planifikuar të energjisë elektrike prej orës 11:00 deri më 15:00.Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbetet pika matëse: DPR 90065707 KRU" Prishtina" sh.a. , lagjja…

0 Comments

U mbajt dëgjimi publik me temën ” Përcaktimi i Tarifave të Shërbimeve të Ujit” organizuar nga Autoriteti Rregullator i Ujit ( ARRU )

Prishtinë, 1 dhjetor – Gjatë ditës së sotme, në zyret e drejtorisë së KRU ” Prishtina” sh.a. është mbajtur dëgjimi  publik për Procesin Tarifor 2022-2024,  të zonës së shërbimit të  KRU “Prishtina” sh.a.Në këtë dëgjim publik, organizuar nga Autoriteti Rregullator për Shërbimet e Ujit (…

0 Comments

Vaksinohu edhe ti!

KRU" Prishtina" sh.a. i bashkohet iniciativës në inkurajimin e qytetarëve për vaksinim kundër Covid-19.• Vaksinohu pa termin , në cilëndo qendër, pavarësisht vendbanimit e shtetësisë!• Lokacionet : https://msh.rks-gov.net/sq/lokacionet-e-qendrave-te-vaksinimit

0 Comments