Zhbllokime e pastrime te pusetave te kanalizimit

• Pastrim i pusetave të kanalizimit,• Zhbllokim i kanalizimeve prej rasteve më të lehta e deri ato më të rënda ( dëmtim i gypave të kanalizimit nga materiale ndërtimore , mbeturina të llojllojshme dhe mbetje të kafshëve të ndryshme),• Vendosje të kapakëve të pusetave të…

0 Comments

Njoftim

Prishtinë, 9 dhjetor - Ju njoftojmë se nesër më datë 10.12.2021,  do të ketë sërish ndërprerje të planifikuar të energjisë elektrike nga KEDS,  prej orës 10:00 deri më 15:00.Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbetet pika matëse: DPR 90065707 KRU" Prishtina"…

0 Comments