Perfundon sanimi i defektit te gypit fi 300mm ne rrugen “Luan Haradinaj” ne Prishtine
Prishtinë, 21 dhjetor – Përfundon sanimi i defektit të gypit të ujit me diametër fi 300 mm në rrugën ” Luan Haradinaj” në Prishtinë.
Uji tashmë është lëshuar.
Në katet e larta të ndërtesave pritet të stabilizohet shpejt.
Ju kërkojmë ndjesë dhe ju falënderojmë për mirëkuptim!