Njoftim për konsumatorët e komunës së Lipjanit

Prishtinë, 18 nëntor - Të nderuar konsumatorë të komunës së Lipjanit, pasi kemi marrë informacione nga KEDS, nesër më datë 19 nëntor 2021 , e premte do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike nëpër këto stacione të pompimit: Lipjan, Konjuh, Vrellë dhe Sllovi duke filluar…

0 Comments

Uji dhe siguria e furnizimit me ujë të pijshëm

Ligjeratë nga Msc. Sokol Xhafa për FSK-nëPrishtinë, 10 nëntor – Gjatë ditës së sotme, në Kazermën “ Adem Jashari ”, Sokol Xhafa UD kryeshef ekzekutiv i KRU ” Prishtina” sh.a. mbajti Ligjeratë për Forcën e Sigurisë së Kosovës / Kompaninë për operacione me civil, në…

0 Comments

Lajmërim

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Autoriteti Rregullator për Shërbime të Ujit, në bazë të kompetencave të dhëna me nenin 20, të Ligjit Nr. 05/L-042 për Rregullimin e Shërbimeve të Ujit, dhe Kreut V…

0 Comments