Lajmërim për anulim të Diskutimit Publik lidhur me tarifat e ujit
Prishtinë, 18 nëntor – Të nderuar qytetarë, konsumatorë dhe palë të tjera të interesuara , anulohet për çështje procedurale diskutimi publik për përcaktimin e tarifave të Procesit Tarifor 2022-2024 të zonës së shërbimit të KRU” Prishtina” sh.a., që ishte paraparë të mbahet ditën e nesërme më 19 nëntor 2021, në orën 11:00, në ndërtesën e KRU” Prishtina” sh.a.
 
Me nderime
KRU” Prishtina” sh.a.
18 nëntor 2021, e enjte