Vaksinohu edhe ti!

KRU" Prishtina" sh.a. i bashkohet iniciativës në inkurajimin e qytetarëve për vaksinim kundër Covid-19.• Vaksinohu pa termin , në cilëndo qendër, pavarësisht vendbanimit e shtetësisë!• Lokacionet : https://msh.rks-gov.net/sq/lokacionet-e-qendrave-te-vaksinimit

0 Comments

Degjim Publik Procesi Tarifor 2022_2024

Përcaktimin e tarifave të shërbimeve të ujit Njoftohen të gjithë qytetarët, konsumatorët, grupet e interesit dhe palët tjera të interesuara që të marrin pjesë në diskutimin publik për përcaktimin e tarifave të Procesit Tarifor 2022-2024 të zonës së shërbimit të KRU ” Prishtina ” sh.a.,…

0 Comments