Kryshefi ekzekutiv  Sokol Xhafa u takua me delegacionin nga Qeveria Zvicerane, konkretisht SDC-në  dhe kryetarin e komunës së  Lipjanit

Prishtinë , 3 shtator – Në kuadër të investimeve zhvillimore/ infrastrukturore që po vazhdojnë nga donatorët e huaj, me theks të veçantë ata Zviceran dhe Gjerman, gjatë ditës së sotme kryeshefi ekzekutiv Sokol Xhafa mirëpriti në vizitë zyrtarët e SDC-së Zvicerane së bashku me kompaninë lokale – partnere në  implementim të projekteve.

  1. Xhafa prezantoi para tyre kompaninë në përgjithësi, sfidat që po kalojnë në adresimin e humbjeve të ujit, menaxhimin e burimeve ujore, efiçiencën e energjisë, investimet kapitale, rrjetin e ujërave të zeza, etj.

Gjithashtu,  kryeshefi  Xhafa falënderoi donatorët për projektet e implementuara deri tash  në zonën e shërbimit të KRU “ Prishtina” sh.a.,  duke kërkuar që pjesa e këtyre fondeve të alokohet më me prioritet për projektet e KRU ” Prishtina”  si kompania më e madhe e ujit në Republikën e  Kosovës.

Duke qenë se,  situata me COVID -19 është vështirësuar  vizita e sotme u mbajt direkt në terren të hapur në Njësinë Operative të Ujësjellësit Lipjan  dhe nën masat mbrojtëse bazuar në vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

 

 

Investime të vazhdueshme, për mirëqenien e qytetarëve!