Inspektohen puset dhe objekti prodhues Kroni/Kuzmin në Fushë Kosovë
Prishtinë, 15 shtator – Në kuadër të inspektimeve për siguri, gjatë ditës së sotme shefi i Njësisë Operative të Ujësjellësit në Fushë Kosovë bashkë me Policinë e Kosovës/nga stacioni policor Fushë Kosovë, inspektuan objektin prodhues në Kroni/ Kuzmin dhe puset që furnizojnë me ujë këtë objekt.
Inspektime të tilla do të vazhdojnë..