Zhbllokime e pastrime të pusetave të kanalizimit
Prishtinë 31 gusht – Pastrim dhe zhbllokim të pusetave të kanalizimit, vendosje të kapakëve të pusetave, me dhjetëra sosh.
Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të kanalizimit vazhdojnë të realizojnë punime të tilla në çdo zonë shërbimi, me mund e me shumë vullnet.
Faleminderit pafundësisht!