Mos e keqpërdorni ujin e pijshëm!
Prishtinë, 3 gusht – Të dashur konsumatorë,
Mos lejoni të rrjedhë ujë kot nga rubineti juaj,
– Mos përdorni ujin e pijshëm për të larë veturat,
– Mos përdorni ujin e pijshëm për ndërtime të shumta në qytetee fshatra,
– Mos pastroni trotuaret me ujin e pijshëm,
– Mos harroni të mbyllni rubinetin përgjatë procesit të larjes së fytyrës dhe dhëmbëve,
– Mos ujisni kopshtet dhe arat me ujin e pijshëm,
– Raporto keqpërdorimin e ujit në numrin e telefonit, pa pagesë 0800 90009