Urime  Festa e Fitër Bajramit!
Ju që agjëruat, Zoti ua pranoftë lutjet dhe tërë sakrificën e muajit të shenjtë të Ramazanit!
Urojmë që në këto ditë festive të Bajramit të ritheksojmë dashurinë ndaj familjes, miqve dhe fqinjëve, të respektojmë konceptet universale për të respektuar dallimet dhe të shtrijmë dorën e ndihmës dhe humanizmit.
Ne kemi nevojë për njëri tjetrin!