U zhbllokuan me dhjetëra puseta të kanalizimeve,
Prishtinë, 20 maj – Zhbllokimi i kanalizimeve gjatë ditës së sotme, pas reshjeve të dendura atmosferike të shiut.
Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujërave të zeza, pastruan dhe zhbllokuan sot me dhjetëra puseta kanalizimesh.
Jeni krenaria jonë!
Faleminderit!