Ta çmojmë ujin!
Prishtinë, 26 prill – Sapo u zgjuam mëngjesin e ditës së sotme, drejtimi që morëm ishte kah rubineti i banjos.
Pastruam sytë që të kthjelleshim më shpejt dhe njëkohësisht edhe duart e dhëmbët, që të ruajmë shëndetin.
Pra, filluam ditën me ujin e pastër dhe do e mbarojmë këtë ditë poashtu, me ujë.
Ta çmojmë ujin!
Të ruajmë dhe ta vlerësojmë çdo pikë !