Paguani faturat e ujit!

Ne e hapim çdo ditë rubinetin në banimet tona , për të pirë ujë, për të larë duart , fytyrën dhe dhëmbët , për të bërë dush , për të pastruar pemët e perimet dhe për të zier ushqime.S’ka gjë më të lehtë e më…

0 Comments

Njoftim,

Prishtinë, 26 prill - Të nderuar konsumatorë, për shkak të defektit në gypin e ujit me diametër fi 200 mm në rrugën e " Llapit" në Prishtinë, defekt i shkaktuar nga papërgjegjësia e palëve të treta, ju njoftojmë se natyra jashtëzakonisht e ndërlikuar e dëmtimit…

0 Comments

Ta çmojmë ujin!

Prishtinë, 26 prill - Sapo u zgjuam mëngjesin e ditës së sotme, drejtimi që morëm ishte kah rubineti i banjos.Pastruam sytë që të kthjelleshim më shpejt dhe njëkohësisht edhe duart e dhëmbët, që të ruajmë shëndetin.Pra, filluam ditën me ujin e pastër dhe do e…

0 Comments