Gëzuar 2022!

Viti i Ri , një mundësi e re për të arritur qëllime dhe realizuar ndryshime të reja është gjithmonë e mirëpritur nga ne. U jemi afruar sekondave të parë të vitit 2022, bota shpresojmë të bëhet vend më i bukur dhe brenda saj me urimet…

0 Comments

Njoftim për konsumatorët e Lipjanit

Prishtinë, 24 dhjetor - Për shkak të ndërprerjeve të energjisë elektrike në Stacionin kryesor të pompave në Lipjan, konsumatorët e kësaj komune, konkretisht pikat e larta të furnizimit kanë filluar të ballafaqohen me çrregullime në sistemin e furnizimit me ujë të pijshëm.Kjo situatë do zgjasë,…

0 Comments