Furnizim stabil me ujë të pijshëm

Prishtinë, 24 dhjetor - Pavarësisht rënies së nivelit të ujit në liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava ( prej - 6.17 m nën nivelin e kapërderdhjes) dhe Badoci ( - 11.35 m), KRU " Prishtina " sh.a. po vazhdon me furnizim stabil me ujë të pijshëm në…

0 Comments

Heronjtë e heshtur e duar artë!

Prishtinë, 22 dhjetor - Heronjtë e heshtur e duar artë!Po bëhen orë të tëra që , kur ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit të KRU" Prishtina" kanë filluar gërmimin për të gjetur dhe sanuar dëmtimin e gypit të ujit me diametër fi 600 mm në lagjen…

0 Comments