NJOFTIM
Prishtinë, 27 dhjetor – Njoftojmë konsumatorët të cilët furnizohen me ujë të pijshëm nga stacioni i pompave në Kuzmin / Fushë Kosovë dhe stacioni i pompave në fshatin Vragoli se gjatë ditës së sotme mund të hasin në vështirësi të furnizimit me ujë të pijshëm si shkak i ndërprerjeve të shpeshta të energjisë elektrike nga KEDS.
Kërkojmë mirëkuptim!