Sanohet gypi i kanalizmit në fshatin Hajvali,
Prishtinë, 29 nëntor – Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të kanalizimit si çdoherë, me punën e tyre të palodhshme e gjithnjë të suksesshme, gjatë gjithë ditës së djeshme deri në orët e vona të mbrëmjes, më 28 nëntor, festuan duke punuar në fshatin Hajvali dhe sanuan gypin e kanalizimit.
Faleminderit për punën tuaj me përkushtim të jashtëzakonshëm!