Vazhdon pastrimi i pusetave të kanalizimit,
Prishtinë, 20 tetor – Puna e shkëlqyeshme, e ndershme dhe e saktë e ekipeve të rrjetit të kanalizimit, nuk ka të ndalur asnjë moment.
Përveq rrugës ” Ukshin Kovaqica” në Prishtinë ata u nisën te rruga ” Abdyl Frashëri ” në Aktash, me çrast pastruan pusetat të cilat pandalshëm janë duke u dëmtuar dhe mbushur me mbetje të ngurta, mbeturina të ndryshme, të cilat po dëmtojnë rrjetat e kanalizimit,gjithandej.
Tre fotografi janë para pastrimit dhe njëra është pas pastrimit të pusetës.
Ju lumtë !