Ndërhyrjet në infrastrukturën e rrjetit të ujit,
Prishtinë, 16 shtator – Ndërhyrje të menjëhershme në sistemin e rrjetit të ujit po realizohen nga ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit.
Riparimet e rrjetit të ujit po ndodhin në tërë zonën e shërbimit.
Po intervenohet në: rruga ” Petro Marko ” , rruga ” Marie Shllaku “, rruga ” Lec Gradica “, rruga ” Njazi Azemi ” , rruga ” Rasim Kiqina ” , rruga” Lidhja e Prizrenit” në lagjen Tophane, rruga e ” Butrintit”, lagjja Dardania ( te Santea) dhe fshati Grabovc një intervenim në rrjet.
Ekipet do jenë në terren deri në orën 22:00.
Faleminderit, puna juaj e palodhshme dhe e shkëlqyeshme është motivi ynë!