Liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava e Badoci,
Prishtinë, 15 shtator – Të bukur e të pastër e kemi natyrën!
Të bukura i kemi edhe liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava e Badoci.
Niveli i ujit në liqenin e Batllavës është 3.87 m nën kuotën maksimale, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Badocit është 9.70 m nën nivelin e kapërderdhjes.
T’i ruajmë dhe mbrojmë burimet ujore!
Janë pasuria e së ardhmes!
Çdo pikë uji ka vlerë!
Kurseni dhe paguani që ta kemi çdoherë!