Intervenimet në rrjetin e ujësjellësit

Prishtinë, 29 shtator - Rruga " Shpëtim Robaj ", rruga " Agim Ramadani" dhe rruga " Ilir Konushevci" në Prishtinë, fshati Leban, Lupç dhe Miradi e ulët, janë disa nga zonat në të cilat është duke u intervenuar nga ekipet e operimit dhe mirëmbajtjes ,…

0 Comments

Intervenimet në rrjetin e ujësjellësit

Prishtinë, 28 shtator - Punime teknike , riparime në infrastrukturën e rrjetit të uji, gjithandej.Gjatë ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit janë duke intervenuar në këto zona : rruga " Pjetër Bogdani" në lagjen Tophane në Prishtinë, rruga " Fevzi Kosumi" në fshatin…

0 Comments