Zhbllokohen dhe pastrohen dhjetëra puseta të kanalizimit,
Prishtinë, 17 korrik – Për një javë , ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të kanalizimit intervenuan në shumë zona të shërbimit.
Brenda një dite prej 10 – 15 sosh si, zhbllokim kanalizimi , pastrim të pusetave, vendosje të kapakëve të pusetave, inspektim terreni, etj.
Shikoni disa nga rastet e muajit korrik 2020..
Kujdes me rrjetin e kanalizimit!