Me fat festa e shenjtë e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve të fesë Islame.
Urojmë që mirësia, solidariteti dhe respekti ndaj njëri-tjetrit, në kohë të mira e të këqija, të vazhdojnë të mbeten vlerat kryesore të secilit prej nesh.
Me fat festa e shenjtë e Kurban Bajramit të gjithë besimtarëve të fesë Islame.
Me nderime,
KRU ” Prishtina ” sh.a.
31 korrik 2020,