Zonat e intevenimit në rrjet,

Prishtinë, 3 qershor – Rruga” Isa Kastrati” , rruga” Ilaz Kodra” , rruga ” Mon Balaj”, rruga” Tomori” , rruga” Hajdar Dushi” dhe ” Lulzim Osmani”, janë vetëm disa nga zonat në të cilat , ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit janë duke intervenuar aktualisht, në riparimin e defekteve në tubacione.
Vazhdojmë me intervenime të tjera edhe në orët e pasdites së sotme.
Përgëzime për angazhimin tuaj të pashembullt! 🔨