Zonat e intervenimit në sistemin e ujërave të zeza,

Prishtinë, 3 qershor – Prishtina, Fushë Kosova dhe Obiliqi, janë tre zonat e shërbimit, në cilat është duke u intervenuar në pastrimin e pusetave të ujërave të zeza.
Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujërave të zeza janë në terren dhe do vazhdojnë me zhbllokime të pusetave deri në orën 22:00.
Punë të mbarë!