Intervenimet në sistemin e rrjetit të ujësjellësit,

Prishtinë, 12 qershor – Riparimi i infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit po vazhdon edhe gjatë ditës së sotme…
Ekipet teknike operative janë duke intervenuar në këto zona: rruga ” Abush Loku” , rruga ” Fan Noli” në Prishtinë, rruga ” Hasan Bici” në fshatin Hajvali dhe intervenimi tjetër në rrjetin periferik të fshatit Vranidoll.
Punë të mbarë punëtorëve tanë të shkëlqyeshëm!