Riparime në rrjetin e ujësjellësit,

Prishtinë, 30 qershor - Po vazhdon riparimi i rrjetit të ujësjellësit.Rruga " Shote Galica " përballë " rrugës B", rruga " Bekim Mani" , rruga " Xhevat Begolli" dhe rruga " Xhevë Lladrovci" në Fushë Kosovë, janë zonat në të cilat është duke u intervenuar…

0 Comments

Pastrimi i domosdoshëm i rezervuarëve të ujit në Shtime,

Pastrimi i rregullt i rezervuarëve të ujit,Planifikohet pastrimi i rezervuarëve në qytetin e Shtimes, Prishtinë, 30 qershor – Të nderuar konsumatorë të komunës së Shtimes,KRU”Prishtina” sh.a., Njësia Operative e Ujësjellësit në Shtime ka planifikuar të bëjë pastrimin e rezervuarëve të ujit.Pastrimi i rezervuarëve në Shtime do…

0 Comments