Puna në riparimin e rrjetit vazhdon

Prishtinë, 10 maj – Ditë e diel, por puna nuk ndalon te ne.
Rruga” Memo Mato” dhe ” Osman Bunjaku” janë dy rrugë në kryeqytet, ku ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit janë duke intervenuar.
Puna në riparimin e rrjetit vazhdon edhe në zona të tjera deri në orën 22:00.
Punë të mbarë!