Pëlcitje e tubit të ujit në fshatin Vragoli të komunës së Fushë Kosovës

Prishtinë, 5 prill – Gjatë ditës së sotme, rreth orës 13:00 një tjetër pëlcitje e gypi të ujit me diametër fi 60 mm në fshatin Vragoli të komunës së Fushë Kosovës.

Punëtorët e KRU”Prishtina” janë në vendin e ngjarjes dhe po merren me sanim.

Sipas informacioneve nga terreni sanimi pritet të përfundojë shpejtë.

Falënderojmë konsumatorët e fshatit Vragoli për mirëkuptim!