Filloi faza e dyte e dezinfektimit ne te gjitha objektet e KRU”Prishtina” sh.a.,

Prishtinë, 25 prill – Faza e dytë e dezinfektimit në objekte administrative, stacione të pompimit, fabrikat e trajtimit të ujit , mjete tranportuese të punës dhe në pikat arkëtuese, ka filluar gjatë ditës së djeshme duke vazhduar edhe sot në  tetë komunat në zonën e shërbimit.
Sot po dezinfektohen pikat arkëtuese dhe objektet administrative të KRU” Prishtina” sh.a. në Fushë Kosovë.
Me dezinfektime, higjienë personale/ kolektive dhe mbajtje të distancës sociale me masa mbrojtëse, do e mundim përhapjen e virusit COVID -19.