NJOFTIM

Prishtinë, 31 dhjetor - Konsumatorë të nderuar të Fushë Kosovës , Drenasit dhe lagjes " Kalabria" në Prishtinë.Fillimisht kërkojmë ndjesë, duke iu njoftuar që në zonat tuaja të cekura më lartë ka çrregullim të furnizimit me ujë të pijshëm.Arsyeja ka të bëjë me turbullirën e…

0 Comments

Gëzuar Viti i Ri 2021 !

Sot, 31 dhjetor 2020, një ditë e shkurtë, e shpejtë dhe e fundit e këtij viti, të cilën nuk mund ta kthejmë prapa dot.Viti i Ri po vjen, e bashkë me të edhe një mundësi e re për të arritur qëllime dhe ndryshime të reja…

0 Comments

NJOFTIM

Prishtinë, 27 dhjetor - Njoftojmë konsumatorët të cilët furnizohen me ujë të pijshëm nga stacioni i pompave në Kuzmin / Fushë Kosovë dhe stacioni i pompave në fshatin Vragoli se gjatë ditës së sotme mund të hasin në vështirësi të furnizimit me ujë të pijshëm…

0 Comments

z. Recep Gunduz, koordinatori nga Qendra Kulturore e Kosovës në Bursa vizitoi sërish Ujësjellësin e Prishtinës, për të konfirmuar bashkëpunimin.

Prishtinë , 24 dhjetor – Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit,, Prishtina,, sh.a. e vizitoi sërish z. Recep Gunduz, koordinatori nga Qendra Kulturore e Kosovës në Bursa të Turqisë. Vizitën e tij në Ujësjellësin e Prishtinës e mirëpritën U.D. i  kryeshefit ekzekutiv Sokol Xhafa dhe U.D. i…

0 Comments