Ujësjellësi i Prishtinës u bën thirrje konsumatorëve që t’i përmbyllin obligimet e tyre financiare për shërbimet e ujësjellësit dhe kanalizimit, për vitin 2019

Prishtinë, 18 dhjetor  – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. (KRUP) u bën thirrje  të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Podujevë, Obiliq, Shtime, Drenas dhe Graçanicë që brenda 10 ditësh, duke filluar nga dita e sotme që t’i përmbyllin…

0 Comments

Arkat dhe institucionet financiare dhe mikrofinanciare

Arkat dhe institucionet financiare dhe mikrofinanciare, Të nderuar konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a., Fillimisht ju falënderojmë për pagesat e shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Pagesat tuaja kthehen direkt në investime infrastrukturore për ujësjellës dhe avancim të të gjitha shërbimeve të…

0 Comments