Takim i menaxhmentit të lartë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit,,Prishtina,,sh.a.

Takim i menaxhmentit të lartë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit,,Prishtina,,sh.a.

Prishtina, 11 shkurt – Gjatë ditës së sotme u mbajt takimi i radhës së menaxhmentit të lartë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. Në këtë takim i udhëhequr nga zëvendëskryeshefi, Kujtim Xhelili ishin të pranishëm zyrtarët e lartë dhe menaxherët e kompanisë. U diskutuan tema të ndryshme...

Read More

Fillojnë shkyçjet nga sistemi i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit,

Fillojnë shkyçjet nga sistemi i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit,

Prishtinë, 24 janar - KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se nga data 1 shkurt 2019, e martë, do të rifillohet me masa ndëshkuese për të gjithë borxhlinjtë e shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Me shkyçje do të përballet sërish secili konsumatorë që...

Read More

Ky fshat i Prishtinës mbetet pa ujë të pijshëm

Ky fshat i Prishtinës mbetet pa ujë të pijshëm

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a. njofton konsumatorët e fshatit Lebanë të komunës së Prishtinës se, aktualisht kanë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm, deri ditën e nesërme në orën 12:00. Ndërprerjen të furnizimit me ujë të pijshëm e kanë që nga dita e sotme e orëve...

Read More

Banka Botërore me mision identifikues të projekteve investive në ujësjellësin e Prishtinës,

Banka Botërore me mision identifikues të projekteve investive në ujësjellësin e Prishtinës,

 Prishtinë, 17 janar – Përfaqësues të Bankës Botërore gjatë ditës së sotme qëndruan në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sha. Në takim morën pjesë, Susanna Smets / specialiste për ujë dhe ujëra të zeza nga Banka Botërore , Bekim Imeri / specialist për zhvillim social, poashtu nga Banka Botërore...

Read More

KRU,,Prishtina,, reagon ndaj portalit Lajmi.net lidhur me dhënien e  informacionit se në lagjen ,,4 Llullat,, në Prishtinë, nga rubinetet e konsumatorëve rrjedhë ujë i zi.

KRU,,Prishtina,, reagon ndaj portalit Lajmi.net lidhur me dhënien e  informacionit se në lagjen ,,4 Llullat,, në Prishtinë, nga rubinetet e konsumatorëve rrjedhë ujë i zi.

KRU,,Prishtina,, reagon ndaj portalit Lajmi.net lidhur me informacionin se në lagjen 4 Llullat, nga rubinetet e konsumatorëve rrjedhë ujë i zi/turbullt. Së pari, përveç fotos dhe emërtimit të lagjes 4 Llulla, nuk ka asnjë informacion tjetër për vërtetimin e rastit, pavarësisht kërkesës sonë ndaj gazetares së portalit në fjalë. E...

Read More

Delegacion i Thesarit nga Qeveria Franceze vizituan Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ,,Prishtina,,

Delegacion i Thesarit nga Qeveria Franceze vizituan Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ,,Prishtina,,

Prishtinë, 15 janar – Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ”Prishtina” sh.a. gjatë ditës së sotme e vizituan një delegacion i gjerë i Thesarit nga Qeveria Franceze. Në takimin që u mbajt sot në drejtorinë e KRU,, Prishtina ,, morën pjesë kryeshefi ekzekutiv Ilir Abdullahu dhe stafi menaxherial ndërsa nga Pala Franceze...

Read More

Podujeva do të mbetet pa furnizim me ujë të pijshëm nga ora 10.00,

Podujeva do të mbetet pa furnizim me ujë të pijshëm nga ora 10.00,

Podujevë, 15 janar – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ”Prishtina” sh.a.  njofton konsumatorët e qytetit të Podujevës se, që nga ora 10.00 e mëngjesit të ditës së sotme do të mbetet pa furnizim me ujë të pijshëm. Arsyet e ndërprerjes së furnizimit me ujë për tërë qytetin e Podujevës, janë punimet...

Read More

. Njoftim për konsumatorë

Gëzuar Viti i Ri 2019!Viti i Ri , kjo mundësi e re për të arritur qëllime, sfida dhe ndryshime të reja është gjithmonë e mirëpritur nga të gjithë ne. Familja, miqtë dhe kolegët bëhen edhe më të dashur, ndaj edhe meritojnë mesazhet më të bukura për Vitin e Ri.U jemi afruar sekondave të parë të vitit 2019, bota do të bëhet vend më i bukur-pikërisht nga buzëqeshjet dhe urimet më të mira që njerëzit ndajnë me njëri tjetrin.Viti i Ri shënon një fillim të ri, çdo fund ka një fillim. Mbaje shpirtin dhe vendosmërinë e patundur dhe gjithmonë do të ecësh në një rrugë me lavdi.
KRU,,Prishtina,, fton konsumatorët që t,u përgjigjen pozitivisht obligimeve financiare,  për 10 muaj u realizuan mbi 1200 shkyçje individualePrishtinë, 19 nëntor  – KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton  të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se nga muaji janar 2018, ka filluar me masa ndëshkuese për të gjithë borxhlinjtë e shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Me shkyçje po përballet secili konsumatorë që ka, dy e më shumë fatura të papaguara ndaj shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Ndëshkimi vlenë pë secilin konsumatorë, shtëpiak e institucional / komercial.
Njoftim për konsumatorë,Prishtinë, 25 shtator  – KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton  të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se aksioni për shkyçjen individuale të konsumatorëve borxhlinj nga shërbimet e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit është duke vazhduar me intensitet të lartë në qytete e fshatra, por me theks të veçantë në Prishtinë. Me shkyçje po përballet secili konsumatorë që ka, dy e më shumë fatura të papaguara ndaj shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Ky aksion ka filluar në janar 2018 dhe si i tillë do të vazhdojë deri në dhjetor 2018.
Njoftim i rëndësishëm nga Departamenti për Konsumatorë i KRU,,Prishtina,,sh. Prishtinë, 17 korrik  – KRU ” Prishtina ” sh.a.  /  Departamenti për Konsumatorë njofton  të gjithë konsumatorët në qytetin e Prishtinës se, duke filluar nga dita e nesërme, 18 korrik 2018, e mërkurë dhe duke vazhduar deri me 1 shtator 2018 , do e zgjasë orarin e punës në pikat e shitjes (arkat për pagesa të shërbimeve) edhe për 2 orë të tjera. Kështu që orari i punës në departamentin për konsumatorë nga dita e hënë-premte do të jetë nga ora 08-18 ( gjithsej 10 orë ) , ndërsa ditën e shtunë do të punohet nga ora 09-16 ( gjithsej 7 orë).
Nesër do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm në dy zona të Prishtinës,Prishtinë, 17 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e rrugës ,, Fehmi Agani ,, , konsumatorët e lagjes” Tophane” dhe zonat e tjera përreth tyre në qytetain e Prishtinës se, gjatë ditës së nesërme, 18 qershor 2018 e hënë, duke filluar nga ora 09 – 17 , gjithsej 8 orë, do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë , janë vazhdimësitë e punimeve teknike në sistemin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit nga ana e Komunës së Prishtinës.