Sot fillojë Detonizimi i fabrikës se Re për përpunimin e ujit të pijshëm ne fshtin Shkabaj


Kompania Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” sh.a., sot, (ditë e enjte), 3 dhjetor 2015, në orën 11:00, inauguroi Laboratorin e ri qëndror të analizave fiziko-kimike dhe bakteriologjike në KUR”Prishtina” sh.a


Zëvendës ministri i Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik z.Gani Koci dhe Bordi i Drejtorëve të KUR”Prishtina” sh.a. bashkë me Menaxhmentin e kësaj kompanie, vizituan sot vendin ku po ndërtohet Fabrika e përpunimit të ujit “Shkabaj” në Shkabaj dhe stacionin e pompave,

Nënshkrimi i kontratës historike – Fabrika e ujit në Shkabaj