Njësia Operative e Ujësjellësit në Drenas

Drenas , 20 gusht - Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina,, sh.a. ofron shërbime të ujit dhe kanalizimit edhe në komunën e Drenasit, qytetin dhe disa zona përreth. Në Drenas u ofrohen shërbime 5156 konsumatorëve. Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit janë prezent edhe në këtë zonë, ku më së shumti ballafaqohen me infrastrukturën aty ku është ...
Read More

z. Recep Gunduz, koordinatori nga Qendra Kulturore e Kosovës në Bursa vizitoi Ujësjellësin e Prishtinës,

Prishtinë , 2 Gusht – Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit,, Prishtina,, sh.a. e vizitoi z. Recep Gunduz, koordinatori nga Qendra Kulturore e Kosovës në Bursa të Turqisë. Vizitën e tij në Ujësjellësin e Prishtinës e mirëpritën kryeshefi ekzekutiv Ilir Abdullahu dhe zëvendëskryeshefi Kujtim Xhelili. Z. Gunduz u njoftua më për së afërmi me fabrikën më të re të ujit të pijshëm ...
Read More

Arkat dhe Institucionet financiare dhe mikrofinanciare për pagesa, 1 gusht 2019, e enjte

Prishtinë, 1 gusht – Të nderuar konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a., Fillimisht ju falënderojmë për pagesat e shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Pagesat tuaja kthehen direkt në investime infrastrukturore për ujësjellës dhe avancim të të gjitha shërbimeve të ofruara. Pas kërkesës tuaj, ne do i publikojmë adresat e sakta të pikave arkëtuese në Prishtinë dhe ...
Read More

Njoftim për konsumatorët që nuk janë të pajisur me ujëmatës,

Prishtinë, 1 gusht – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a njofton të gjithë konsumatorët në zonën ku ofron shërbime, ata të cilët nuk janë të pajisur me ujëmatës, se duke filluar nga dita e sotme 1 gusht 2019  deri më 15 gusht  2019 janë të obliguar që të vendosin / instalojnë (blejnë) ujëmatësit në pronat e tyre, shtëpi, ...
Read More

Sanohet tubi me diametër 160 mm, njëra pjesë e Fushë Kosovës pa furnizim me ujë të pijshëm!

Fushë Kosovë , 29 korrik – Njoftojmë konsumatorët e njërës pjesë të Fushë Kosovës gjegjësisht rruga e Pejës, duke filluar nga rrethi i qytetit deri në Bresje (ana e djathtë), se gjatë ditës së sotme duke filluar nga ora 10.00 deri në orën 16.00 do të kenë mungesë të furnizimit me ujë të pijshëm. Arsyeja e mungesës së furnizimit me ...
Read More

Cilësia e ujit të pijshëm në KRU,,Prishtina,, sh.a.

Prishtinë, 25 korrik  – Një vëllim i madh i punës dhe një kontrollë ditore bazike dhe periodike, bënë që uji i pijshëm të jetë i sigurt 100% për konsum njerëzor. Qëllimi kryesor i Departamentit të Cilësisë së  Ujit të pijshëm  në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit,, Prishtina,, sh.a. është organizimi dhe funksionimi i tij si departament për kontrollën e kualitetit të ...
Read More

Ju njoftojmë sot për Njësinë Operative të Ujësjellësit në Obiliq

Obiliq, 24 korrik – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina,, sh.a. shërbimet për ujësjellës dhe kanalizim u ofron 8 komunave të Republikës së Kosovës ( 40% të territorit). Ju njoftojmë sot për Njësinë Operative të Ujësjellësit në Obiliq. Kompania u ofron shërbime 6.300 konsumatorëve, qytetit të Obiliqit, 14 fshatrave përreth, 3 fshatrave të Prishtinës dhe 2 fshatra të rajonit të Vushtrrisë ...
Read More

Nga Fabrika e Trajtimit të Ujit në ,,Shkabaj,, Drejtorët e Bordit të ujësjellësit  të Prishtinës me mesazhe të qarta për konsumatorët!

Prishtinë , 23 korrik - Bordi i Drejtorëve të Kompanisë  Rajonale të Ujësjellësit ”Prishtina” sh.a. në përbërje të Betim Berisha / kryesues dhe Bajram Jashari /anëtarë, së bashku me Kryeshefin Ekzekutiv të kompanisë Ilir Abdullahu, zëvendëskryeshefin Kujtim Xhelili dhe zyrtarin kryesor financiar Sokol Duraku, gjatë ditës së sotme zgjodhën të vizitojnë Fabrikën e Trajtimit të Ujit në Shkabaj. Drejtorët e ...
Read More

 Disa zona të larta furnizuese pa ujë të pijshëm si shkak i një defekti në pompë,

Prishtinë, 21 korrik – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e disa zonave të larta furnizuese në Prishtinë se, për shkak të një defekti në njërën nga tre pompat e rezervuarit të Mirëditës në lagjen " Velania" , sot janë pa ujë të pijshëm, me çrast ka vështirësi  në mbulueshmërinë me furnizim me ujë në pika të larta, si shkak i ...
Read More

Njoftim për opinionin publik,

Prishtinë, 12 korrik - Të nderuar konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit "Prishtina" sh.a., Pavarësisht punës tonë, me ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit, një pune më shumë se 12 orëshe gjatë një dite, për të investuar në infrastrukturën e rrjetit të ujit dhe kanalizimit, duke punuar në ndrrimin e tubave të vjetër për një furnizim më ...
Read More

Vërshimet në qytetin e Prishtinës pas reshjeve atmosferike dhe çështja e ujërave fekale (kanalizimeve),

Prishtinë, 10 korrik -  Linjat e Kanalizimit ( ujërat fekale) në qytetin e Prishtinës janë në shumicë linja të vjetra, të cilat janë dimensionuar dhe vendosur shumë kohë me përpara. Sistemet e kanalizimeve janë të përbashkëta ( Atmosferike dhe Fekale) dhe kjo e rëndon dukshëm gjendjen e funksionimit në rastet kur ka reshje të vrullshme apo të shumta shiu. Përderisa ...
Read More

Neglizhenca e Investitorit Privat dhe Inpekcionit të Komunës së Prishtinës lë sërish   konsumatorët e tre zonave pa ujë të pijshëm!

Prishtinë, 10 korrik – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e saj, duke filluar nga “Pallati i Drejtësisë “, Fshati Amerikan dhe lagjja”Veternik” se aktualisht janë me mungesë të furnizimit me ujë të pijshëm. Ua kujtojmë se më datë 4 korrik është dëmtuar  tubi PE = 250 mm me një gjatësi L=140 m, nga investitorë privat ...
Read More

Shpenzoni racionalisht ujin e pijshëm,

Prishtinë , 8 korrik –  Të dashur qytetarë / konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit,,Prishtina,, sh.a., ju njoftojmë se çdo ditë e më shumë po rriten  kërkesat për ujë të pijshëm. Niveli i ujit në  liqenin e Batllavës sot është minus 4.57 metra  nën kuotën maksimale, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Badocit minus  5.95 metra nën kuotën maksimale.Të ...
Read More

Zgjatet orari i punës në departamentin për konsumatorë edhe për dy orë të tjera

Njoftim nga Departamenti për Konsumatorë, Prishtinë, 5 korrik  –  KRU ”Prishtina” sh.a./ Departamenti për konsumatorë, njofton të gjithë konsumatorët e rajonit të Prishtinës se duke filluar nga data 8 korrik e duke vazhduar deri më 31 gusht 2019, ka zgjatur orarin e punës në pikat e shitjes edhe për 2 orë të tjera ( zyra për konsumatorë në drejtorinë e ...
Read More

Dëmtohet tubi PE=250 mm nga investitorë privat,  

Prishtinë, 4 korrik – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e saj, duke filluar nga “Pallati i Drejtësisë “, Fshati Amerikan dhe lagjja”Veternik” se aktualisht janë me mungesë të furnizimit me ujë të pijshëm. Arsyeja e mungesë së furnizimit me ujë të pijshëm gjatë kësaj periudhe është dëmtimi i tubit PE=250mm me një gjatësi L=140 m, nga investitorë ...
Read More