Prishtinë, 1 gusht – Të nderuar konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a.,

Fillimisht ju falënderojmë për pagesat e shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit.

Pagesat tuaja kthehen direkt në investime infrastrukturore për ujësjellës dhe avancim të të gjitha shërbimeve të ofruara.

Pas kërkesës tuaj, ne do i publikojmë adresat e sakta të pikave arkëtuese në Prishtinë dhe në komunat e tjera ku ofrojmë shërbime.

 

Prishtinë,

 Pika e arkëtimit në drejtorinë e KRU,,Prishtina,,sh.a.rruga,, Hazir Shala ,, lagja,,Kalabria,, në Prishtinë, pranë shërbimit të zyrës për konsumatorë, ku përveq pagesave ne iu ofrojmë edhe shërbime të tjera si, ankesa, kërkesa që ndërlidhen direkt me shërbime teknike dhe komerciale, etj.

–           Pika e arkëtimit Rr. ,, Bajram Bahtiri ,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit Rr.,, Nazim Gafurri ,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në lagjen,, Bregu i Diellit ,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në lagjen ,, Dardania ,, blloku 9 B-3/3 në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në lagjen,, Aktash,, Rr.,,Gazmend Zajmi,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në lagjen,, Arbëria ,, Rr. ,,Vicianum,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në lagjen,, Kalabria ,, Rr.,, Rexhep Krasniqi,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në lagjen,, Pejton ,, Rr.,, Robert Dol ,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në lagjen,,Ulpiana,,në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në Rr.,,Agim Ramadani,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në Rr.,,Fahri Fazliu,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në Rr.,,Ilir Konushevci,, në Prishtinë,

–           Pika e arkëtimit në lagjen,, Mati 1 ,, në Prishtinë,

 Obiliq, Rr.Adem Jashari,, pikë e arkëtimit,

 Graçanicë, Rr.,,Car Llazar,,

Drenas, Rr.,,Besim Mala,,dhe në Komoran, Rr,, Mentor Morina,,

 Podujevë, Rr.,,Zahir Pajaziti,, dhe Rr.,, Hakif Zejnullahu,,

 Fushë Kosovë, Rr. ,,Dardania,, dhe Rr. ,,Tahir Zemaj,, te Komuna,

  Shtime, Rr.Tahir Sinani,, te Komuna dhe Rr.,,Isa Boletini,, nr. 5,

  Lipjan, Rr.,,Hamëz Jashari,, afër PTK-së.

 

 

 

Sa i përket institucioneve financiare dhe mikrofinanciare, pagesa për shërbime të ujësjellësit dhe kanalizimit mund të bëni edhe si vijon,

 

Të gjitha filialet e Bankave Komerciale të Republikës së Kosovës, Posta e Kosovës, Moneta, Capital Ria, WesternUnion, Union Net dhe Vllesa.

Lajme dhe Ngjarje