08.03.2019 mars -Njoftojmë konsumatorët se sot me dt.08/03/2019 ne orët e hershme te mëngjesit ne Bregun e Diellit (Mati 1) ka shpërthim te tubit magjistral DN-600mm qe transporton ujin nga FPU-Badovc.

Pa furnizim me uje mbesin këto zona te shërbimit:

Pallati i Drejtesis,Veterniku,Mati 1,Bregu i Diellit (Zona Lindje,Zona Jugu ,Perendimi)Aktashi I dhe Aktashi II.

Njoftim për konsumatorë