Prishtinë, 15 qershor – Kompania Rajonale Ujësjellësit “Prishtina” sh.a. njofton të gjithë konsumatorët se gjatë ditës së shtunë do të ketë punime teknike në rrugën Rexhep Mala ku do të bëhet realizimi i kycjeve në linjën e re në magjistralen e gypit furnizues Fi-450 mm. Për shkak të këtyre punimeve do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm të Shtunën që nga ora 04:00 – 19:00 në rrugen Agim Ramadani, lagjen Ulpiana, lagjen e Muhagjereve, Dardania (objektet e mëdha afër Postës dhe Termokosit) dhe një pjesë të lagjes së Spitalit.

Këto punime janë duke u bërë në kuadër të projekteve investive nga KRU “Prishtina”sh.a me qëllim të ngritjes së kapaciteteve që ka.

KRU “Prishtina” sh.a. vazhdon të jetë e përkushtuar maksimalisht në ofrimin dhe përmirësimin e shërbimeve tona, andaj kërkojmë mirëkuptim nga të gjithë konsumatorët tanë.

Njoftim për konsumatorë