Dëmtohet gypi i ujësjellësit në Hajvali nga Operatorë të KEDS-it,

Dëmtohet gypi i ujësjellësit në Hajvali nga Operatorë të KEDS-it,

Prishtinë, 13 maj - Para pak çastesh është dëmtuar sërish një gyp i ujësjellësit nga materiali Polietilen me diametër fi 225 mm në fshatin Hajvali, por kësaj radhe nga Operatorë  të KEDS-it. Raste të tilla të palëve të tjera, operatorë apo kontraktorë janë shtuar dukshëm kohëve të fundit ndaj infrastrukturës...

Read More

Shembja e dheut në Prishtinë nuk u shkaktua nga shpërthimi i gypit të ujësjellësit, por gypi i ujësjellësit ka pëlcitë nga shembja e dheut!

Shembja e dheut në Prishtinë nuk u shkaktua nga shpërthimi i gypit të ujësjellësit, por gypi i ujësjellësit ka pëlcitë nga shembja e dheut!

Prishtinë, 13 maj  – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. ( KRUP ) demanton deklaratat e zyrtarëve të lartë të Komunës së Prishtinës se kinse pëlcitja e gypit të ujësjellësit në lagjen e Muhaxhirëve ka shkaktuar shembjen e dheut. Realiteti i pamohuar dhe profesional e thotë të kundërtën,...

Read More

Një pjesë e lagjes,, Dardania,, në Prishtinë pa furnizim me ujë të pijshëm, shkak pëlcitja e tubit me diametër DN 80 milimetra,   

Një pjesë e lagjes,, Dardania,, në Prishtinë pa furnizim me ujë të pijshëm, shkak pëlcitja e tubit me diametër DN 80 milimetra,  

Prishtinë, 13 maj  – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. ( KRUP )  njofton konsumatorët e lagjes ,, Dardania,, në Prishtinë se, që nga ora 08.00 e mëngjesit të ditës së sotme iu është ndërprerë furnizimi me ujë të pijshëm. Rreth orës 07.00 të mëngjesit të ditës së...

Read More

Pëlcitje e gypit të ujësjellësit në Prishtinë, 12 maj 2019,

Pëlcitje e gypit të ujësjellësit në Prishtinë, 12 maj 2019,

Prishtinë, 12 maj - Në orën 05.00 të mëngjesit të ditës së sotme ka ndodhë një pëlcitje e tubit AC me diametër DN 300 milimetra në rrugën ,,Luan Haradinaj,, dhe ,,Kosta Novakovic,, në Prishtinë. Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit me të marë informatën, menjëherë kanë dalë në vendin...

Read More

Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë të pijshëm në lagjen,,Kalabria,, në Prishtinë, 8 maj 2019

Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë të pijshëm në lagjen,,Kalabria,, në Prishtinë, 8 maj 2019

Një zonë e lagjes ,, Kalabria ,, në Prishtinë mbetet pa furnizim me ujë të pijshëm, Prishtinë, 8 maj  – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. ( KRUP )  njofton konsumatorët e njërës zonë të lagjes ,, Kalabria,, në Prishtinë, se duke filluar nga ora 11.00 e ditës...

Read More

Cilësia e ujit të pijshëm në KRU,,Prishtina,, sh.a.

Cilësia e ujit të pijshëm në KRU,,Prishtina,, sh.a.

,Një vëllim kaq i madh i punës dhe një kontrollë ditore bazike dhe periodike, bënë që uji i pijshëm të jetë i sigurt 100% ,, Prishtinë, 6 maj –  Qëllimi kryesor i Departamentit të Cilësisë së  Ujit të pijshëm  në Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit,, Prishtina,, sh.a. është organizimi dhe funksionimi...

Read More

Përfaqësues nga Departamenti i cilësisë së ujit të pijshëm KRU,,Prishtina,, vizituan kompaninë ,, Varus ,,Ujësjellës dhe Kanalizime në Republikën e Maqedonisë Veriore /Shkup

Përfaqësues nga Departamenti i cilësisë së ujit të pijshëm KRU,,Prishtina,, vizituan kompaninë ,, Varus ,,Ujësjellës dhe Kanalizime në Republikën e Maqedonisë Veriore /Shkup

Prishtinë/ Shkup, 3 maj – Zyrtarë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ,, Prishtina,, nga departamenti i cilësisë së ujit të pijshëm vizituan kompaninë ,, Varus,, Ujësjellës dhe Kanalizime në qytetin e Shkupit . Përgjatë vizitës në këtë kompani, ata u pritën nga përfaqësues të lartë të këtij institucioni  dhe nga...

Read More

. Njoftim për konsumatorë

Rruga,, Tirana,, në Prishtinë, aktualisht me ndërprerje të ujit të pijshëm, Prishtinë, 28 mars  – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. (KRUP)  njofton konsumatorët e rrugës ,, Tirana,, në Prishtinë  se tash për tash, iu është ndëprerë furnizimi me ujë të pijshëm. Pëlcitja e gypit të ujit me diametër fi 200 mm, gjatë ditës së sotme në orën 12.30, ka bërë që rruga në fjalë të ketë ndërprerje uji. Ekipet e mirëmbajtjes së rrjetit të ujësjellësit janë në vendin e ngjarjes dhe po punojnë në sanimin e defektit.
Qyetarë të nderuar / konsumatorë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ,,Prishtina,, sh.a.KRU ”Prishtina” sh.a. dita ditës është duke i përmirësuar shërbimet për ujësjellës e kanalizim , andaj  apelojmë te të gjithë konsumatorët në gjithsej tetë komunat që,: 1.T’u përgjigjen pozitivisht të gjitha obligimeve financiare për shërbime të ujësjellësit e kanalizimit, 2.
Ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm në qytetin e Prishtinës,08.03.2019 mars-Amir Gashi kryesuesi i bordit te drejtoreve gjate oreve te mbremjes se sotme vizitoi punetoret e KRU,, Prishtina,, qe jane duke u mare me sanimin e defektit te tubit me diameter 600 mm i cili eshte demtuar gjate oreve te hershme te mengjesit. Ai inkurajoj punetoret per punen e palodhshme qe jane duke e bere, qe furnizimi me uje te iu rikthehet sa me shpejte konsumatoreve qe furnizohen nga sistemi i Badocit.
Dëmtohet gypi tjetër i ujit me diametër fi 600 mm nga një kompani private, 8 mars 2019Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. (KRUP)  njofton  të gjithë konsumatorët që furnizohen me ujë të pijshëm nga sistemi i fabrikës së trajtimit të ujit Badoc, se para pak çastesh është dëmtuar edhe një gyp i ujit i çelikut me diametër fi 600 mm. Me këtë rast jemi detyruar të ndërpresim prodhimin e ujit nga fabrika e Badocit deri në sanimin final të gypit.
Në orët e hershme të mëngjesit Bregu i Diellit (Mati 1),pa ujë të pijshëm08.03.2019 mars -Njoftojmë konsumatorët se sot me dt.08/03/2019 ne orët e hershme te mëngjesit ne Bregun e Diellit (Mati 1) ka shpërthim te tubit magjistral DN-600mm qe transporton ujin nga FPU-Badovc. Pa furnizim me uje mbesin këto zona te shërbimit: Pallati i Drejtesis,Veterniku,Mati 1,Bregu i Diellit (Zona Lindje,Zona Jugu ,Perendimi)Aktashi I dhe Aktashi II.