epa05151353 Pupils of a primary school make a Kosovo flag with nails and stitches on the eve of the eighth anniversary of Kosovo's independence in Pristina, Kosovo 09 February 2016. Kosovo, which unilaterally declared independence from Serbia on 17 February 2008, has so far been recognized by more than 100 states, including the United States and a majority of European Union members.  EPA/VALDRIN XHEMAJ

Urime Kosovë ditëlindjen e 10-të!

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a. ua uron përvjetorin e 10-të të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës të gjithë qytetarëve të saj dhe   shqiptarëve kudo nëpër botë!...

Badovci e madhe

Shkyçjet nga shërbimet e ujësjellësit dhe kanalizimit, gjithnjë e më intensive / shkak mospagesat e rregullta!

Prishtinë, 15 shkurt  – KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se nga muaji janar 2018 ka filluar me masa ndëshkuese për të gjithë borxhlinjtë e shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Si masë e parë ndëshkuese, është shkyçja nga sistemi i rrjetit të ujësjellësit,...

ne shkabaj

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka dhe nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Selim Pacolli vizituan KRU ” Prishtina ” sh.a.

Prishtinë, 9 shkurt – Gjatë ditës së sotme, ministri i zhvillimit ekonomik z. Valdrin Lluka dhe nënkryetari i Komunës së Prishtinës z. Selim Pacolli me përfaqësuesit e tyre, vizituan KRU ” Prishtina ” sh.a. Në këtë takim morën pjesë, kryeshefi ekzekutiv z. Ilir Abdullahu, drejtori i bordit z. Ilir Rexhepi dhe...

20180207_091535

Intensifikohet bashkëpunimi i KRU ”Prishtina” sh.a. me Komunën e Prishtinës,

Prishtinë, 7 shkurt – Gjatë ditës së sotme, kryeshefi ekzekutiv i KRU ”Prishtina” sh.a. Ilir Abdullahu me përfaqësues të tjerë u takuan me drejtorin e Infrastrukturës së Komunës së Prishtinës z. Gëzim Mehmeti, drejtorin e urbanizmit z. Ardian Olluri dhe përfaqësues të tjerë të këtij institucioni. Gjatë këtij takimi që...

Gjendja aktuale e furnizimit me ujë të pijshëm / KRU”Prishtina” sh.a.

Prishtinë, 5 shkurt   –  Për shkak të reshjeve atmosferike ditëve të fundit, gjendja e ujit të papërpunuar  në kanalin e “ Ibër – Lepencit”  është përkeqësuar tre ditët e fundit,  për shkak të ngritjes së turbullirës,  gjë që nuk lejon të trajtojmë ujë të pijshëm në kushte optimale. Kjo gjendje...

Të gjithë në aksion!

Prishtinë, 24 janar – KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se duke filluar nga dita e nesërme, 25 janar 2018 , e enjte, do të fillojë të marë masa ndëshkuese për të gjithë borxhlinjtë e shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Si masë e...

Kryeshefi Ekzekutiv Ilir Abdullahu merr pjesë në takimin Ndërministrorë për Ujëra

Kryeshefi Ekzekutiv Ilir Abdullau morri pjesë në takimin e sotëm të Këshillit Ndërministror për Ujëra, takim ky i udhëhequr nga Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj, ku është biseduar për gjendjen në sektorin e Ujit në Kosovë dhe Sfidat që kanë Kompanitë e Ujësjellësve Rajonal. Në takim u nënshkrua...


. Njoftim për konsumatorë

Punime të planifikuara te KRONI, mungesë disa orëshe e furnizimit me ujë të pijshëm për një pjesë të Fushë Kosovës dhe disa fshatrave Prishtinë, 16 nëntorë –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët  se nesër me date 17.11.2017 do të ketë punime të planifikuara në Stacionin e Pompimit KRONI, konkretisht do të bëhet pastrimi i rezervuarëve të ujit. Andaj,  konsumatorët që furnizohen nga ky stacion Pompimi, nesër nga ora 08:00 deri në orën 18:00 nuk do të kenë furnizim me ujë të pijes. Zona e furnizimit përfshinë një pjesë të Fushë Kosovës,Bresje,Kuzmin dhe Vragoli. KRU “Prishtina”sh.
Të nderuar konsumatorë të KRU "Prishtina" sh.aKRU "Prishtina" ju njoftonë, se kanë mbetur vetëm edhe pak orë deri ne pëfundim të afatit ligjorë për shlyerjen e borxheve. Ju ftojmë të shfrytezoni te drejten tuaj deri nesër në orën 16:00.
Punime teknike në rrugën Idriz Gjilani , ndërprerje e ujit të pijshëm për një pjesë të lagjes Dardania Prishtinë, 22 gusht – Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Dardania”,respektivisht banorët e ndërtesave për rreth shkollës fillore “Xhemail Mustafa” (zona nga “Kurrizi”, deri te nën kalimi), se per shkak të punimeve teknike që do të bëhen sot me 22 gusht 2017, në rrugën Idriz Gjilani , do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm nga ora 9:00 deri në orën 16:00. KRU “Prishtina”sh.a është e përkushtuar në përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimeve të sajë.
Apel për shfrytëzim racional të ujit të pijes Prishtinë, 30 qershor –Të nderuar qytetarë të zonës së shërbimit të KRU “Prishtina”, ne si kompani përkundër  temperaturave  të larta që po mbretërojnë ditëve të fundit në vendin tonë, po bëjmë çmos dhe po trajtojmë/prodhojmë ujë të pijshëm me kapacitetet maksimale si kurrë më parë. Duke marrë për bazë investimet e reja, shtimin e kapaciteteve trajtuese, ne kemi arritur të mbajmë një furnizim të qëndrueshëm 24 orë me ujë për konsumatorët tanë.
Punime teknike në rrugën Rexhep Mala,reduktime për disa lagje gjat ditës së shtune Prishtinë, 15 qershor – Kompania Rajonale Ujësjellësit “Prishtina” sh.a. njofton të gjithë konsumatorët se gjatë ditës së shtunë do të ketë punime teknike në rrugën Rexhep Mala ku do të bëhet realizimi i kycjeve në linjën e re në magjistralen e gypit furnizues Fi-450 mm. Për shkak të këtyre punimeve do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm të Shtunën që nga ora 04:00 – 19:00 në rrugen Agim Ramadani, lagjen Ulpiana, lagjen e Muhagjereve, Dardania (objektet e mëdha afër Postës dhe Termokosit) dhe një pjesë të lagjes së Spitalit.

qh

FG

PERK