krup

Nesër do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm në disa zona të Prishtinës

Prishtinë, 22 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e rrugës “ Luan Haradinaj “ , konsumatorët e lagjes” Pejton”,”Dardania”, “Lakrishte”,”Kalabria” se, gjatë ditës së nesërme, 23 qershor 2018 e shtunë, duke filluar nga ora 09:00 – 17:00 , gjithsej 8 orë, do të kenë...

qkuk

QKUK-së i kthehet furnizimi me ujë të pijshëm

Prishtinë 20 qershor – Është kthyer furnizimi me ujë të pijshëm për QKUK duke futur në funksion zgjidhjen alternative të furnizimit.Ekipet janë duke vazhduar në sanimin e tubacionit kryesor që bënë furnizimin me ujë të pijes nga Fabrika e Badovcit, në të njejtën kohë është duke u sanuar edhe tubi kryesor...

Komuna-e-Prishtines

Komuna e Prishtinës me borxhe të mëdha ndaj shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit,

        Prishtinë, 19 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton opinionin e gjerë publik se, borxhi ndaj shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit arrinë shumën prej mbi 50 milion euro. KRU ” Prishtina ” sh.a. apelon te të gjithë konsumatorët që t’i kryejnë obligimet financiare ndaj kompanisë (marrjen e...

xhamia e mitrovices

Ujësjellësi Rajonal Prishina uron Fiter Bajramin të gjithë qytetarëve.

Me përfundimin e muajit të Shenjtë të Ramazanit, besimtarët myslimanë në të gjithë botën kremtojnë sot Fitër Bajramin.Fitër Bajrami është një ndër festat më të mëdha për myslimanët kudo në botë.Gjatë kësaj feste, nëpër familjet e Kosovës  përhapet ndjenja e vëllazërisë, mirësisë dhe dashurisë me njërin-tjetrin, duke uruar e kremtuar...

Kurse ujin

Punime teknike në rrugën ,, Fehmi Agani ,, në Prishtinë, 

Prishtinë, 7 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e rrugës ,, Fehmi Agani ,, në Prishtinë se, gjatë ditës së nesërme, 8 qershor 2018 e premte, duke filluar nga ora 08 – 16 , gjithsej 8 orë, do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm. Arsyeja...

nderpre uji

174 shkyçje individuale në muajin maj 2018!

Prishtinë, 1 qershor  – KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton  të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se aksioni për shkyçjen individuale të konsumatorëve borxhlinj nga shërbimet e ujësjellësit dhe kanalizimit është duke vazhduar me intensitet të lartë në qytete e fshatra, por me theks të veçantë në Prishtinë. Me shkyçje po...

baner-4

Kurseni ujin e pijshëm, shfrytëzojeni racionalisht!

Prishtinë , 30 maj  – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. njofton sërish të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit se, liqenet akumuluese Batllava dhe Badoci kanë shënuar ngritje të konsiderueshme, sa që shumë shpejtë arritën edhe kuotën maksimale. Ndërtimi i fabrikës së përpunimit të ujit në “Shkabaj” me kapacitet...


. Njoftim për konsumatorë

Nesër do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm në dy zona të Prishtinës,Prishtinë, 17 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e rrugës ,, Fehmi Agani ,, , konsumatorët e lagjes” Tophane” dhe zonat e tjera përreth tyre në qytetain e Prishtinës se, gjatë ditës së nesërme, 18 qershor 2018 e hënë, duke filluar nga ora 09 – 17 , gjithsej 8 orë, do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë , janë vazhdimësitë e punimeve teknike në sistemin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit nga ana e Komunës së Prishtinës.
Punime të planifikuara te KRONI, mungesë disa orëshe e furnizimit me ujë të pijshëm për një pjesë të Fushë Kosovës dhe disa fshatrave Prishtinë, 16 nëntorë –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët  se nesër me date 17.11.2017 do të ketë punime të planifikuara në Stacionin e Pompimit KRONI, konkretisht do të bëhet pastrimi i rezervuarëve të ujit. Andaj,  konsumatorët që furnizohen nga ky stacion Pompimi, nesër nga ora 08:00 deri në orën 18:00 nuk do të kenë furnizim me ujë të pijes. Zona e furnizimit përfshinë një pjesë të Fushë Kosovës,Bresje,Kuzmin dhe Vragoli. KRU “Prishtina”sh.
Të nderuar konsumatorë të KRU "Prishtina" sh.aKRU "Prishtina" ju njoftonë, se kanë mbetur vetëm edhe pak orë deri ne pëfundim të afatit ligjorë për shlyerjen e borxheve. Ju ftojmë të shfrytezoni te drejten tuaj deri nesër në orën 16:00.
Punime teknike në rrugën Idriz Gjilani , ndërprerje e ujit të pijshëm për një pjesë të lagjes Dardania Prishtinë, 22 gusht – Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët e lagjes “Dardania”,respektivisht banorët e ndërtesave për rreth shkollës fillore “Xhemail Mustafa” (zona nga “Kurrizi”, deri te nën kalimi), se per shkak të punimeve teknike që do të bëhen sot me 22 gusht 2017, në rrugën Idriz Gjilani , do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm nga ora 9:00 deri në orën 16:00. KRU “Prishtina”sh.a është e përkushtuar në përmirësimin e vazhdueshëm të shërbimeve të sajë.
Apel për shfrytëzim racional të ujit të pijes Prishtinë, 30 qershor –Të nderuar qytetarë të zonës së shërbimit të KRU “Prishtina”, ne si kompani përkundër  temperaturave  të larta që po mbretërojnë ditëve të fundit në vendin tonë, po bëjmë çmos dhe po trajtojmë/prodhojmë ujë të pijshëm me kapacitetet maksimale si kurrë më parë. Duke marrë për bazë investimet e reja, shtimin e kapaciteteve trajtuese, ne kemi arritur të mbajmë një furnizim të qëndrueshëm 24 orë me ujë për konsumatorët tanë.

qh

FG

PERK