foto2

Fabrikën e trajtimit të ujit në Shkabaj e vizituan Përfaqësues të Bankës Austriake për Zhvillim OeEB

 Prishtinë , 14 shtator – Gjatë ditës së sotme, Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ,,Prishtina,, sh.a., gjegjësisht fabrikën e trajtimit të ujit në Shkabaj e vizituan përfaqësues të lartë të Bankës Austriake për Zhvillim, Ministrisë Federale të Financave të Austrisë, Bankës Kombëtare të Austrisë dhe përfaqësues të Bankës Gjermane për Zhvillim KFW...

foto per web

Ujësjellësi i Budapestit vizitoi Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit,,Prishtina,,

 Prishtinë , 13 gusht – Gjatë ditës së sotme, Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ,,Prishtina,, e vizituan udhëheqësit e Ujësjellësit të Budapestit / Kryeqytetit të Republikës së Hungarisë. Ata u pritën nga përfaqësuesit më të lartë të Kompanisë, drejtorët e bordit z. Amir Gashi-kryesues, z. Ilir Rexhepi – anëtarë, kryeshefi ekzekutiv Ilir...

Kurse ujin

Punime teknike në lagjen ,,Kalabria,, në Prishtinë

Prishtinë, 10 shtator – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e lagjes ,, Kalabria,, në Prishtinë se, sot duke filluar nga ora 23.00 e deri në orën 06.00 të mëngjesit të ditës së nesërme , gjithsej 7 orë do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm....

Kurban Bajramit

Kompania Ujësjellesi Rajonal uron gjithë besimtarëve të besimit islam festen e Kurban Bajrami

Festa e Kurban Bajrami është një nga festat më të shënuara për botën islame që shënon dhe fundin e ritit të haxhillëkut i konsideruar si proces bindjeje, paqeje dhe sakrifice. Simbolikë tjetër e kësaj feste është therja e kubanëve dhe dhuratat ndaj të varfërve....

bajramii

Kompania Ujësjellesi Rajonal uron gjithë besimtarëve të besimit islam festen e Kurban Bajrami

Festa e Kurban Bajrami është një nga festat më të shënuara për botën islame që shënon dhe fundin e ritit të haxhillëkut i konsideruar si proces bindjeje, paqeje dhe sakrifice. Simbolikë tjetër e kësaj feste është therja e kubanëve dhe dhuratat ndaj të varfërve....

vershime

Vërshimet në qytetin e Prishtinës pas reshjeve atmosferike dhe çështja e ujërave fekale (kanalizimeve),

Prishtinë, 2 gusht –  Linjat e Kanalizimit ( ujërat fekale) në qytetin e Prishtinës janë në shumicë linja të vjetra, të cilat janë dimensionuar dhe vendosur shumë kohë me përpara. Sistemet e kanalizimeve janë të përbashkëta ( Atmosferike dhe Fekale) dhe kjo e rëndon dukshëm gjendjen e funksionimit në rastet kur ka...

logokurpweb

Në departamentin për konsumatorë të KRU,,Prishtina,, sh.a. lehtësira për bashkëatdhetarët tanë në ofrimin e shërbimeve

Prishtinë, 1 gusht  – KRU ” Prishtina ” sh.a.  /  Departamenti për Konsumatorë njofton përsëri të gjithë konsumatorët në qytetin e Prishtinës se, duke filluar nga dita e data 18 korrik 2018 dhe duke vazhduar deri me 1 shtator 2018 , do e zgjasë orarin e punës në pikat e...


. Njoftim për konsumatorë

Njoftim për konsumatorë,Prishtinë, 25 shtator  – KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton  të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se aksioni për shkyçjen individuale të konsumatorëve borxhlinj nga shërbimet e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit është duke vazhduar me intensitet të lartë në qytete e fshatra, por me theks të veçantë në Prishtinë. Me shkyçje po përballet secili konsumatorë që ka, dy e më shumë fatura të papaguara ndaj shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Ky aksion ka filluar në janar 2018 dhe si i tillë do të vazhdojë deri në dhjetor 2018.
Njoftim i rëndësishëm nga Departamenti për Konsumatorë i KRU,,Prishtina,,sh. Prishtinë, 17 korrik  – KRU ” Prishtina ” sh.a.  /  Departamenti për Konsumatorë njofton  të gjithë konsumatorët në qytetin e Prishtinës se, duke filluar nga dita e nesërme, 18 korrik 2018, e mërkurë dhe duke vazhduar deri me 1 shtator 2018 , do e zgjasë orarin e punës në pikat e shitjes (arkat për pagesa të shërbimeve) edhe për 2 orë të tjera. Kështu që orari i punës në departamentin për konsumatorë nga dita e hënë-premte do të jetë nga ora 08-18 ( gjithsej 10 orë ) , ndërsa ditën e shtunë do të punohet nga ora 09-16 ( gjithsej 7 orë).
Nesër do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm në dy zona të Prishtinës,Prishtinë, 17 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e rrugës ,, Fehmi Agani ,, , konsumatorët e lagjes” Tophane” dhe zonat e tjera përreth tyre në qytetain e Prishtinës se, gjatë ditës së nesërme, 18 qershor 2018 e hënë, duke filluar nga ora 09 – 17 , gjithsej 8 orë, do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë , janë vazhdimësitë e punimeve teknike në sistemin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit nga ana e Komunës së Prishtinës.
Punime të planifikuara te KRONI, mungesë disa orëshe e furnizimit me ujë të pijshëm për një pjesë të Fushë Kosovës dhe disa fshatrave Prishtinë, 16 nëntorë –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët  se nesër me date 17.11.2017 do të ketë punime të planifikuara në Stacionin e Pompimit KRONI, konkretisht do të bëhet pastrimi i rezervuarëve të ujit. Andaj,  konsumatorët që furnizohen nga ky stacion Pompimi, nesër nga ora 08:00 deri në orën 18:00 nuk do të kenë furnizim me ujë të pijes. Zona e furnizimit përfshinë një pjesë të Fushë Kosovës,Bresje,Kuzmin dhe Vragoli. KRU “Prishtina”sh.
Të nderuar konsumatorë të KRU "Prishtina" sh.aKRU "Prishtina" ju njoftonë, se kanë mbetur vetëm edhe pak orë deri ne pëfundim të afatit ligjorë për shlyerjen e borxheve. Ju ftojmë të shfrytezoni te drejten tuaj deri nesër në orën 16:00.

qh

FG

PERK