foto2

Fabrikën e trajtimit të ujit në Shkabaj e vizituan Përfaqësues të Bankës Austriake për Zhvillim OeEB

 Prishtinë , 14 shtator – Gjatë ditës së sotme, Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ,,Prishtina,, sh.a., gjegjësisht fabrikën e trajtimit të ujit në Shkabaj e vizituan përfaqësues të lartë të Bankës Austriake për Zhvillim, Ministrisë Federale të Financave të Austrisë, Bankës Kombëtare të Austrisë dhe përfaqësues të Bankës Gjermane për Zhvillim KFW me zyre në Prishtinë. Ata u pritën nga përfaqësuesit më të ...
Read More
foto per web

Ujësjellësi i Budapestit vizitoi Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit,,Prishtina,,

 Prishtinë , 13 gusht – Gjatë ditës së sotme, Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit ,,Prishtina,, e vizituan udhëheqësit e Ujësjellësit të Budapestit / Kryeqytetit të Republikës së Hungarisë. Ata u pritën nga përfaqësuesit më të lartë të Kompanisë, drejtorët e bordit z. Amir Gashi-kryesues, z. Ilir Rexhepi - anëtarë, kryeshefi ekzekutiv Ilir Abdullahu, zyrtari kryesor financiar Sokol Duraku, drejtori teknik Sokol Xhafa  dhe ...
Read More
Kurse ujin

Punime teknike në lagjen ,,Kalabria,, në Prishtinë

Prishtinë, 10 shtator – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e lagjes ,, Kalabria,, në Prishtinë se, sot duke filluar nga ora 23.00 e deri në orën 06.00 të mëngjesit të ditës së nesërme , gjithsej 7 orë do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë në këtë lagje të ...
Read More
Kurban Bajramit

Kompania Ujësjellesi Rajonal uron gjithë besimtarëve të besimit islam festen e Kurban Bajrami

Eid-al-addha is one of the most remarkable feast on Islamic world which marks the end of pilgrimage considered as a process of peace, obedience and sacrifice.Festa e Kurban Bajrami është një nga festat më të shënuara për botën islame që shënon dhe fundin e ritit të haxhillëkut i konsideruar si proces bindjeje, paqeje dhe sakrifice. Simbolikë tjetër e kësaj feste ...
Read More
bajramii

Kompania Ujësjellesi Rajonal uron gjithë besimtarëve të besimit islam festen e Kurban Bajrami

Festa e Kurban Bajrami është një nga festat më të shënuara për botën islame që shënon dhe fundin e ritit të haxhillëkut i konsideruar si proces bindjeje, paqeje dhe sakrifice. Simbolikë tjetër e kësaj feste është therja e kubanëve dhe dhuratat ndaj të varfërve ...
Read More
vershime

Vërshimet në qytetin e Prishtinës pas reshjeve atmosferike dhe çështja e ujërave fekale (kanalizimeve),

Prishtinë, 2 gusht -  Linjat e Kanalizimit ( ujërat fekale) në qytetin e Prishtinës janë në shumicë linja të vjetra, të cilat janë dimensionuar dhe vendosur shumë kohë me përpara. Sistemet e kanalizimeve janë të përbashkëta ( Atmosferike dhe Fekale) dhe kjo e rëndon dukshëm gjendjen e funksionimit në rastet kur ka reshje të vrullshme apo të shumta shiu. Përderisa qyteti i ...
Read More
logokurpweb

Në departamentin për konsumatorë të KRU,,Prishtina,, sh.a. lehtësira për bashkëatdhetarët tanë në ofrimin e shërbimeve

Prishtinë, 1 gusht  – KRU ” Prishtina ” sh.a.  /  Departamenti për Konsumatorë njofton përsëri të gjithë konsumatorët në qytetin e Prishtinës se, duke filluar nga dita e data 18 korrik 2018 dhe duke vazhduar deri me 1 shtator 2018 , do e zgjasë orarin e punës në pikat e shitjes ( sportelin qëndror në KRU,,Prishtina,,sh.a. dhe të gjitha arkat ...
Read More
per web

Njoftim i rëndësishëm nga Departamenti për Konsumatorë  i KRU,,Prishtina,,sh.

Prishtinë, 30 korrik  – KRU ” Prishtina ” sh.a.  /  Departamenti për Konsumatorë njofton sërish  të gjithë konsumatorët në qytetin e Prishtinës se, duke filluar nga data 18 korrik 2018 dhe duke vazhduar deri me 1 shtator 2018 , ka zgjatur orarin e punës në pikat e shitjes edhe për 2 orë të tjera. Kështu që orari i punës në departamentin për konsumatorë nga ...
Read More
ujesjellsi-prishtina

Njoftim i rëndësishëm nga Departamenti për Konsumatorë i KRU,,Prishtina,,sh.

 Prishtinë, 17 korrik  – KRU ” Prishtina ” sh.a.  /  Departamenti për Konsumatorë njofton  të gjithë konsumatorët në qytetin e Prishtinës se, duke filluar nga dita e nesërme, 18 korrik 2018, e mërkurë dhe duke vazhduar deri me 1 shtator 2018 , do e zgjasë orarin e punës në pikat e shitjes (arkat për pagesa të shërbimeve) edhe për 2 orë të tjera. Kështu që orari ...
Read More
IMG-c7c2d512b43f659cd8059ca5ecaa6e60-V

Përurohet fabrika e trajtimit të ujërave të zeza në fshatin Mramor të Prishtinës,

 Prishtinë / Badoc,  17 korrik – Në fshatin Mramor të Prishtinës gjatë ditës së sotme, 17 korrik 2018, e martë është bërë inaugurimi i fabrikës së dytë për trajtimin e ujërave të zeza, në vlerë prej më shumë se 700  mijë euro. Ky projekt është financuar nga Republika Çeke në kuadër të programit çek të bashkëpunimit dhe zhvillimit, në bashkëpunim me institucionet e Kosovës ...
Read More
1-inch-stainless-water-meter

1185 shkyçje individuale nga sistemi i rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit ,për 6 muaj!

Prishtina, 16 July - RWC "Prishtina" j.s.c. informs all customers in the service area that the action for individual disconnection of customers in debt from water and sewer services is continuing with high intensity in cities and villages, but with special emphasis in Prishtina. Each customer who has two or more unpaid bills will be subject to disconnection from the ...
Read More
fab2

Inaugurimi i impiantit të trajtimit të ujërave të zeza,

Prishtina, 16 July 2018 - The second waste water treatment plant of over 700.000 €,  constructed in the territory of the Republic of Kosovo will be handed over to the beneficiary – Municipality of Prishtina and the Regional Water Company “Prishtina” in an official ceremony to be held tomorrow, on Tuesday, 17 July. The ceremony will start at 10:00 am ...
Read More
fab3

Inaugurimi i impiantit të trajtimit të ujërave të zeza,

Të martën, më 17 korrik 2018, fabrika e dytë e trajtimit të ujërave të zeza, në vlerë me më shumë se 700.000 €, e ndërtuar në territorin e Republikës së Kosovës, do t'i dorëzohet përfituesve - Komunës së Prishtinës dhe Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit Prishtina, gjatë ceremonisë zyrtare. Ceremonia do të fillojë në orën 10:00, në vendin e fabrikës së sapo ...
Read More
Kurse ujin

Nesër do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm në disa zona të Prishtinës,

  Prishtinë, 29 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e lagjes “Arbëria”, ndërtesat e Tregtisë në pjesën e poshtme të Komunës së Prishtinës afër hekurudhës  si dhe Kazerma “Adem Jashari” se, gjatë ditës së nesërme, 30 qershor 2018 e shtunë, duke filluar nga ora 09:00 – 17:00 , do të kenë ndërprerje të furnizimit me ...
Read More
ujiiiii

Nesër nuk do të punohet me Fabrikën e Përpunimit të ujit në Albanik / Batllavë,

  Prishtinë, 28 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ”Prishtina” sh.a.  njofton konsumatorët e zonave të cilat furnizohen me ujë të pijshëm nga sistemi i Batllavës se, nesër 29 qershor 2018, e premte, duke filluar nga 08-18 (gjithsej 10 orë), do të kenë mungesë të furnizimit me ujë të pijshëm. Me këtë rast do të ndërpritet pompimi nga Stacioni i Pompave në Batllavë dhe ...
Read More