Fabrikën e trajtimit të ujit në Shkabaj e vizituan Përfaqësues të Bankës Austriake për Zhvillim OeEB
Fabrika e ujit në Shkabaj projekti më i rëndësishëm në sektorin e ujërave
KRU"Prishtina"sh.a në një koktej rasti për festat e fundvitit dhe prezantim të sukseseve te vitit 2016
Konferenca dhe Ekspozita e 4-të e Përbashkët Ballkanike me temën ”UJI DHE PUNËSIMI”
Takimi i progresit për punimet e fazës së II-(dyte) dhe fazës së III(tretë)
Kryeministri i Republikës së Kosovës z. Isa Mustafa vizitoi punishten në fabrikën e ujit në "Shkabaj"
Progresi teknik i fabrikës së përpunimit të ujit në "Shkabaj"/Vizitë në stacionin e pompave në fshatin Muzakaj dhe në fabrikën e re të përpunimit të ujit "Shkab
Përfaqësues të Bankës Gjermane për Zhvillim (KFW) vizituan punimet në fabrikën e ujit “Shkabaj”,
KUR"Prishtina" sh.a. dhuron gjak, për të shpëtuar jetë!
KUR ”Prishtina” solidarizohet me qytetarët e Komunës së Shtimes
Gjatë shpërndarjes së dhuratave për 14-të pensionistët e KUR"Prishtina" sh.a. dhe atmosfera festive për Vitin e Ri 2016
Gjatë nënshkrimit të Marrëveshjes së Bashkëpunimit në mes të Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj dhe Kompanisë Ujësjellësi Rajonal" Prishtina" sh.a.,
Gjatë takimit me Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes së Ujësjellës Kanalizimit të Tiranës, Kryetarin e Bashkisë së Tiranës dhe Drejtorin e Përgjithshëm të Ujësjellës Kanalizime Tiranë sh.a.
Betonimi gjatë ndërtimit të Fabrikes së ujit në Shkabaj
Foto gjatë Inaugurimit të Laboratorit të ri qëndror në KUR”Prishtina’ sh.a.
Gjatë punimeve të fundit ne ndërtim të Fabrikes së ujit në "Shkabaj"
Vënia e Gurëthemelit të ndërtimit të Impiantit për Trajtimin e Ujërave të Zeza (fshatrat Busi, Mramor dhe Sutjeskë)
Nënshkrimi i Kontratës për përcaktimin e Ndërmjetësuesit të Pavarur Kontraktual
KUR”Prishtina”-sh.a. dhuron gjak për njerëzit në nevojë
Kryeshefi Ekzekutiv i KUR „Prishtina“ sh.a. ne Prishtine, në harmoni me nenin 17, pika 11 – 3.2 të Statutit të KUR “Prishtina” SH.A me datën 30.12.2014 bënë ndarjen nga një dhuratë në shenjë mirënjohje për punën e kaluar punëtorëve të cilët janë pensionua
Vendosja së Gurëthemelit të Fazës së III-të
Prezantim nga konsulenca,perfaqesuesit e kontrates per fazen e III (ndertimi i fabrikes ne Shkabaj)
Vizita e ambasadores zvicerrane ne fabriken e ujit ne Shajkovc
Nënshkrimi i kontrates për fabriken e ujit në Shkabaj
Konferenca Emerald
Inaugurimii i fillimit te punimeve te fazes se II-dyte
Leshimi i gypit te ujit nga liqeni i Ujemanit
Hapja e puseve te reja dhe ndertimi i shtepizave
Foto gjate shterjes se liqeneve Batllava-Badovc 2014
Nenshkruhet marrveshja ne mes KUR-Pristina dhe Kompanise se sigurimeve SIGAL per sigurim te punetoreve të KURP-se
« 1 of 2 »