foto1

Prishtinë  3 tetor.  Në takim moren pjesë Drejtorët Teknik të KRU-ve,Këshilli  ndërministror për ujra,Shukos, Ame, IHMK dhe IKSHPK.

foto2

foto3

Lajme dhe Ngjarje