badovci

Niveli i ujit në liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllavë dhe Badoc dhe cilësia e ujit që e konsumojmë,

Prishtinë , 13 nëntor  – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit se liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava dhe Badoci kanë shënuar një rënie të lehtë për shkak të mungesës së gjatë të reshjeve atmosferike mbi vendin tonë. Niveli i ujit në liqenin e...

foto per konferenc ne wewwwwwb

Rritet bashkëpunimi në mes të KRU ” Prishtina ” sh.a. dhe Postës së  Kosovës, shkak konsumatori

Prishtinë, 5 nëntor – Gjatë ditës së sotme përfaqësues të ndërmarrjes publike Posta e Kosovës u takuan me zyrtarë të lartë të Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “ Prishtina” sh.a. Në këtë takim i cili u mbajt në zyret e drejtorisë së ujësjellësit të Prishtinës të pranishëm ishin, kryeshefi ekzekutiv i...

Shkabaj gypi

Fshati ,,Shkabaj,, në Prishtinë edhe gjatë ditës së sotme mbetet pa ujë të pijshëm, për arsye të tjera

Prishtinë, 5 nëntor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ,, Prishtina ,, sh.a. njofton konsumatorët e fshatit ,, Shkabaj,, se duke filluar nga orët e hershme të mëngjesit të ditës së sotme sërish mbetet pa furnizim me ujë të pijshëm. Por, kësaj radhe për arsye tjetër.Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me...

nderpre uji

Fshati ,,Shkabaj,, do të mbetet pa ujë të pijshëm deri nesër në orën 18:00,

Prishtinë, 2 nëntor – KRU,,Prishtina,, sh.a. njofton  konsumatorët e fshatit ,, Shkabaj,, se, duke filluar nga ora 17:00 ditën e sotme, e deri nesër në orën 18:00 do të mbeten pa ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë të pijshëm është realizimi i një intervenimi teknik nga...

thumbnail_Shtime komune

Komuna e Shtimes dhe udhëheqësit e Ujësjellësit “Prishtina” , bashkërendojnë planet konkrete zhvillimore,

Shtime , 1 nëntor – Zëvendëskryeshefi i Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit ,,Prishtina,, sh.a. Kujtim Xhelili, zyrtari kryesor financiar Sokol Duraku dhe menaxheri i administratës Islam Caka, gjatë ditës së sotme takuan kryetarin e komunës së Shtimes Naim Ismajli dhe përfaqësues të tjerë të komunës. Gjatë këtij takimi u diskutua për gjendjen...

rezervuaret

Zvogëlohet prodhimi i ujit nga fabrika e Badocit,

Prishtinë, 29 tetor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e zonave që furnizohen me ujë të pijshëm nga sistemi i Badocit / Hajvalia, Kishnica, Gracanica, Aktashi , zona qendër e Bregut të Diellit, dhe një pjese të lagjes së Muhaxhirëve në Prishtinë se, duke filluar nga mëngjesi...

save-water

Punime teknike në fshatin ,,Hajvali,, disa zona nesër mbesin pa ujë të pijshëm,

 Prishtinë, 26 tetor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e zonave / lagjja Veternik, lagjja Qëndresa, fshati Hajvali, Cagllavica, Mirdita, se gjatë ditës së nesërme 27 tetor 2018 e shtunë, do të mbesin pa ujë të pijshëm gjithsej 7 orë, duke filluar nga ora 09 – 16....


. Njoftim për konsumatorë

Njoftim për konsumatorë,Prishtinë, 25 shtator  – KRU ” Prishtina ” sh.a. njofton  të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, se aksioni për shkyçjen individuale të konsumatorëve borxhlinj nga shërbimet e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit është duke vazhduar me intensitet të lartë në qytete e fshatra, por me theks të veçantë në Prishtinë. Me shkyçje po përballet secili konsumatorë që ka, dy e më shumë fatura të papaguara ndaj shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit. Ky aksion ka filluar në janar 2018 dhe si i tillë do të vazhdojë deri në dhjetor 2018.
Njoftim i rëndësishëm nga Departamenti për Konsumatorë i KRU,,Prishtina,,sh. Prishtinë, 17 korrik  – KRU ” Prishtina ” sh.a.  /  Departamenti për Konsumatorë njofton  të gjithë konsumatorët në qytetin e Prishtinës se, duke filluar nga dita e nesërme, 18 korrik 2018, e mërkurë dhe duke vazhduar deri me 1 shtator 2018 , do e zgjasë orarin e punës në pikat e shitjes (arkat për pagesa të shërbimeve) edhe për 2 orë të tjera. Kështu që orari i punës në departamentin për konsumatorë nga dita e hënë-premte do të jetë nga ora 08-18 ( gjithsej 10 orë ) , ndërsa ditën e shtunë do të punohet nga ora 09-16 ( gjithsej 7 orë).
Nesër do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm në dy zona të Prishtinës,Prishtinë, 17 qershor – Kompania Rajonale e Ujësjellësit ” Prishtina ” sh.a.  njofton konsumatorët e rrugës ,, Fehmi Agani ,, , konsumatorët e lagjes” Tophane” dhe zonat e tjera përreth tyre në qytetain e Prishtinës se, gjatë ditës së nesërme, 18 qershor 2018 e hënë, duke filluar nga ora 09 – 17 , gjithsej 8 orë, do të ndërprehet furnizimi me ujë të pijshëm. Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë , janë vazhdimësitë e punimeve teknike në sistemin e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit nga ana e Komunës së Prishtinës.
Punime të planifikuara te KRONI, mungesë disa orëshe e furnizimit me ujë të pijshëm për një pjesë të Fushë Kosovës dhe disa fshatrave Prishtinë, 16 nëntorë –  Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Prishtina” sh.a. njofton konsumatorët  se nesër me date 17.11.2017 do të ketë punime të planifikuara në Stacionin e Pompimit KRONI, konkretisht do të bëhet pastrimi i rezervuarëve të ujit. Andaj,  konsumatorët që furnizohen nga ky stacion Pompimi, nesër nga ora 08:00 deri në orën 18:00 nuk do të kenë furnizim me ujë të pijes. Zona e furnizimit përfshinë një pjesë të Fushë Kosovës,Bresje,Kuzmin dhe Vragoli. KRU “Prishtina”sh.
Të nderuar konsumatorë të KRU "Prishtina" sh.aKRU "Prishtina" ju njoftonë, se kanë mbetur vetëm edhe pak orë deri ne pëfundim të afatit ligjorë për shlyerjen e borxheve. Ju ftojmë të shfrytezoni te drejten tuaj deri nesër në orën 16:00.

qh

FG

PERK